Welkom bij Pornichet Loire-Atlantique

Welkom in Pornichet in de Loire Atlantique

Een driesterrencamping in het hartje van de Côte d'Amour

Niet ver van de badplaats La Baule ligt de camping du Bugeau ***, een driesterrencamping gelegen in de gemeente Pornichet, op een paar meter van de stranden.

U vindt alle diensten en animaties in de camping du Bugeau om er een verkwikkende of dynamische vakantie door te brengen, met het gezin, als koppel of onder vrienden, in een rustige en bloemrijke omgeving in de Loire Atlantique.

Comfortabele verblijven in de nabijheid van La Baule.

De camping du Bugeau *** biedt u comfortabele verhuringen voor uw vakanties, in de nabijheid van het strand van La Baule. Huur er een stacaravan, een chalet of een kampeerplaats en geniet van ons fantastisch domein met overdekt en verwarmd zwembad.

Stel uw verblijf samen naargelang uw wensen in onze driesterrencamping in het hart van het land van Guérande.

Een Bretonse halte tussen natuur en ontdekkingen

Op 500m van de Atlantische Oceaan, aan de poort van alles wat La Baule u te bieden heeft, ligt de camping du Bugeau middenin een streek met een rijk patrimonium van natuur en steden.

Wacht niet langer en kom het zand van het grootste strand van Europa onder uw voeten voelen, ontdek de naaldwouden in de omgeving en droom weg bij het bekijken van de villa’s uit de 19e eeuw!

Voor een weekend of een langere vakantie, geniet van uw verblijf in Zuid-Bretagne en ontdek deze goed bewaarde natuur met de fiets, op een paardenrug, in een koets of te voet.

Lees snel wat ons vakantieaanbod inhoudt!